och vi hittade egna stjärntecken

make a gif online

20 augusti

Känslan av att gå och gå för att komma upp på ett berg med utsikt över en stor, fin stad som man skulle kunna sitta och titta på hur länge som helst, särskilt en sådan där vacker sommarkväll, men sedan mest sitta och titta på varandra ändå just för att det inte går att komma ifrån hur mycket finare just det är.

part two


barcelona

part one


barcelona

om du varit tyst kommer du att börja prata

inte ens jobbigt att missa bussen precis på sekunden.
inte ens jobbigt att det börjar bli höst och att det därefter kommer en vinter.
inte ens jobbigt att veta att man måste gå upp tidigt varje dag hela nästa vecka.
inte ens jobbigt att tiden går fort, det får den gärna göra.

brev från españa


Fick brev och vykort från Algodonales (snabb respons på föregående inlägg måste jag säga). En viss basist är pepp på att spela! (Saknar dig och tack för brevet jag blev jätteglad! Är alldeles för tomt i replokalen utan dig plus att din frånvaro innebär att jag inte har någon att sällskapa/bli skjutsad hem av efter repen. Men nu är det bara ett par dagar kvar och sen blir allt awesome).

kom hem


vi saknar dig och ingenting är som vanligt utan discobasen


16 juli










tack för det fina!

dagar i rasslebygd

Skulle kunna försöka mig på att sammanfatta Emmabodafestivalen. Men jag tror att jag väljer att dela med mig av det här istället:

Sara Blomqvist: Lyssnar på Two Door Cinema Club och vill bara dansa dansa dansa. Jag tror inte att jag dansat så mycket i typ hela mitt liv nånsin det var för vildt och det var för fint och jag älskar när vi drog med hela det där gänget och tillslut så dansade alla med oss och det var så himlans kul. åh tack för emmaboda Juice ♥

Josefine Nilsson: Take.me.back. Det var en fantastiskt galet fin dans och konsert som jag sent kommer att glömma. Och ja, indeed vi får med oss hela Emmaboda när vi drar igång våra moves. Saknar campet och ditt kära barn som misshandlade mina öron, men ett år går fort och snart är vi åter i festivaldimman! Pusspuss Räkan ♥

Jardin des Plantes

 
Frukost i Jardin des Plantes, Paris. Sjukt fin park och sjukt god mango.

jag vet att jag aldrig var lika bra som dig på att skicka kort när någon hade namnsdag. men jag sitter och spelar lite för dig just nu.
en låt jag tror att du tyckte om.
för det skulle varit en av dina dagar i dag.
och jag tänker på dig.

RSS 2.0